Grup de agentii care detine si dezvolta retele de panouri publicitare

De ce outdoor?

 - impact puternic asupra publicului

 - costuri scazute fata de alte canale media

 - vizibilitate a reclamei puternica

 - mobilitatea mesajului, posibilitatea de a muta fata de afisaj dintr-o locatie in alta, pentru a fi expus mai multor...

 Detalii →

FAQ

 Q: Publicitatea Outdoor este eficienta?

 A: Da, cu siguranta. Acest tip de publicitate este una dintre cele mai vechi metode de promovare. Datorita faptului ca mesajul este expus catre public 24/24 ore, imaginea ramane intiparita in mintea potentialului client, metoda dovedindu-se astfel a fi una din cele mai eficiente.

 

Sfaturi pentru design

Puteti comanda bannere personalizate intr-o varietate de dimensiuni. Dimensiunile depind de locatia unde vreti sa plasati bannerul. Asigurati-va ca ati ales dimensiunile potrivite pentru distanta de la care vreti ca acesta sa fie vazut. Daca doriti sa poata fi citit de la o distanta mai mare, atunci un banner mai mare va fi mai eficient...

Detalii →

Panouri

+
+
+
+
+
+
+
+
+
+

Tipuri de panouri publicitare

Backlit-panouri publicitare de tip caseta, luminate, amplasate in zone aglomerate cu trafic intens oferind astfel o vizibilitate foarte buna si provocand un impact puternic atat pe timp de zi, cat si pe timp de noapte.

Billboards- panouri publicitare amplasate de la 2 pana la 3 m de sol, pe marginea strazilor si a drumurilor principale. Avantajele acestui tip de panou sunt timpul ridicat de expunere al mesajului catre public si faptul ca billboard-urile pot fi personalizate prin machete creative in combinatie cu proiecte speciale.

Detalii →

Productie

 Productia de panouri publicitare este strans legata de dezvoltarea retelei noastra de outdoor. Inca de la inceput, compania a investit in propria fabrica de panouri publicitare.


 Am reusit astfel sa oferim clientilor, calitate, termene eficiente de executie si, bineinteles, preturi avantajoase.


 Detalii →

Testimoniale clienti

,,Noi, Blitz, ne-am dorit si am ales o expunere offline considerand ca este necesar pentru un brand de succes sa transmita uniform pe toate mediile importante mesajele pe care le doreste. La inceput am fost sceptici cu privire la impactul si ...
"Colaborarea noastra a fost intotdeauna prompta, este una de lunga durata. Am fost si suntem multumiti de aceasta colaborare.Sunt foarte multumit de cum a decurs aceasta colaborare. Ne-am promovat OK si inca ne promovam prin metoda outdoor."
"AAM Group este un partener apropiat, avand o colaborare intinsa pe parcursul mai multor ani.  De ce imi place AAM? Pentru ca au expertiza si competenta in domeniul lor de activitate si pentru ca odata stabilite detaliile colaborarii, lucrurile ...
Prev Next

Echipa

“Pastreaza-ti visele vii. Intelege ca pentru a realiza ceva trebuie sa ai credinta si incredere in tine,viziune,munca ,determinare si daruire.Aminteste-ti ca toate lucrurile sunt posibile pentru cei care cred.”.

Aldea Camelia

Legal advisor

Aldea Paul Calin

President / Company founder

Iscau Danut

Coordonator departament productie ...

Morar Gheorghe

Coordonator montaje si decoruri

Rozalia Mic-Benedek

Seales manager

Silaghi Cosmin Mihai

Sales reprezentative

Tutelea Laura-Maria

Director Economic

Despre AAM Group

Suntem o agentie de outdoor cu retea de panouri extinsa la nivel national, specializata si pe constructii de suporturi outdoor de mari dimensiuni, detinem panouri tip ledscreen, toate suporturile insumand un numar de peste 10000 mp definite prin panouri tip backlit, citylight, unipol, mesh, billboard, ledscreen, megaboard, directionale, tranzit.

Fiti la curent cu ultimele noutati:

Contacteaza-ne!

Cluj-Napoca, str. Borhanciului nr. 12 B, Corp 1

Outdoor
0754 873 729
Secretariat
0774 561 216
Departament vanzari
0748 928 270

office@aam-advertising.ro
tina@aam-advertising.ro
laura@aam-advertising.ro

Connect with us