CSR

Prin proiecte de responsabilitate sociala corporative(CSR), obiectivul nostru este de a ajuta la dezvoltarea comunitatii in care traim. Credem cu tarie in asa numita lege a compensatiei si dorim sa intoarcem comunitatii o parte din succesul si reusita noastra pe piata publicitatii.


Sprijinim si promovam adevaratele valori, admiram curajul si ambitia pentru depasirea limitelor.

Campanie “Scrisoare catre Mos Craciun”: Cu ocazia Sarbatorilor de Craciun agentia noastra ,AAM GROUP, impreuna cu clinica Artis 3, am organizat aceasta campanie, in cadrul careia am oferit un cadou al frumusetii in valoare de 2000 euro .Acest premiu a putut fi folosit pentru a beneficia de operatia estetica mult dorita, sau de diferite tratamente estetice, fie pentru inlaturarea unui complex, fie pentru imbunatatirea aspectului fizic.

Campania a avut un real succes, fiind adresata publicului clujean, intentia organizatorilor fiind de a indeplinii o dorinta si a schimba in bine viata unui locuitor al comunitatii in care isi desfasoara activitatea.

Am organizat o campanie de comunicare, cu mesaje creative, bine directionate, utilizand un mix de comunicare pe mai multe canale media: radio, presa scrisa, tv, social media, outdoor. Feedback-ul primit a fost impresionant, atat prin numarul mare de scrisori primite, cat si prin interesul clujenilor manifestat pentru aceasta campanie.

"Craciunul este o sarbatoare a bucuriei, a fericirii, a daruirii. Prin aceasta campanie urmarim sa indeplinim o dorinta legata de frumusete a unei persoane care intr-adevar isi doreste acest lucru. A-ti dori sa fii frumos nu inseamna superficialitate, ci inseamna un echilibru existential intre partea fizica, psihica si spirituala. In momentul in care te simti bine cu tine insuti si esti impacat sufleteste, esti cu siguranta un om mai bun”, a declarant pentru Ziua de Cluj, Paul Aldea, director general AAM GROUP.

Castigatorul campaniei este Ana Maria Vladean-operatie de micsorare de sani.

Proiect 1 - Eveniment pentru Asociatia de Autism Transilvania, AAM GROUP sprijina atat financiar, cat si prin promovare(radio, afisaj outdoor), campaniile de strangere de fonduri ale Asociatiei de Autism Transilvania, in cadrul ultimei campanii adunandu-se peste 20000 euro.

Proiect 2 - Campanii sociale si de informare impotriva consumului de droguri in colaborare cu Centrul de Prevenire si Consiliere Antidrog si Inspectoratul Judetean de Politie Cluj, AAM GROUP sustine campaniile de informare impotriva consumului de droguri.

Agentia noastra a comunicat publicului mesajele acestor campanii, utilizand diferite canale si suporturi de comunicare: afisaj stradal (panouri publicitare de diferite dimensiuni), difuzarea unori spoturi radio, participarea la diferite evenimente informative asupra implicatiilor privind consumul de droguri.

Proiect 3 - Campania “Siguranta in vacanta”: Aceasta campanie, initiata de Inspectoratul de Politie Cluj a vizat programe de educare a elevilor pe timpul vacantei de vara, si are ca scop prevenirea delicventei juvenile si a victimizarii minorilor.

“In aceasta activitate, Inspectoratul de Politie Cluj a fost sprijinit de catre AAM GROUP, alaturi de care a realizat un parteneriat pentru promovarea sigurantei in comunitate “ - se arata intr-un comunicat al Politiei.

“Incercam sa fim alaturi de Politie de fiecare data. Mi se pare ca orice firma cu potenta financiara sa intoarca societiaii o parte din profit , facand astfel ceva pentru binele celorlalti, pentru binele si/sau siguranta comunitatii. Suntem deschisi catre toate institutiile statului care demareaza proiecte cu scopul de a ajuta comunitatea” - a declarant Paul Aldea, director general AAM GROUP.

Proiect 4 - “Vertical Himalaya 2011”: AAM GROUP sustine Expeditia Vertical Himalaya 2011 si dezvolta Campania de comunicare a acestui proiect.

Vertical Himalaya 2011 reprezinta un proiect ambitios a trei tineri alpinisti clujeni, care au reusit, in premiera nationala, escaladarea a 3 varfuri himalayene, cu altitudini de peste 6000 m. Rezultatele impresionante ale acestei expeditii sunt trasee greu accesibile, uneori neexploatate.

“Suntem impresionati de ambitia acestor tineri alpinisti si de eforturile pe care le depun pentru atingerea obiectivelor. Reprezinta un exemplu de valori pentru societate, iar experimentele lor reprezinta adevarate lectii de viata si supravieturie. Noi , ca si companie, ne regasim in lupta lor pentru atingerea obiectivelor, si sprijinim aceasta echipa minunata” - a declarant Paul Aldea, director generl AAM GROUP, pentru Gazeta de Cluj.

 

Despre AAM Group

Suntem o agentie de outdoor cu retea de panouri extinsa la nivel national, specializata si pe constructii de suporturi outdoor de mari dimensiuni, detinem panouri tip ledscreen, toate suporturile insumand un numar de peste 10000 mp definite prin panouri tip backlit, citylight, unipol, mesh, billboard, ledscreen, megaboard, directionale, tranzit.

Fiti la curent cu ultimele noutati:

Contacteaza-ne!

Cluj-Napoca, str. Borhanciului nr. 12 B, Corp 1

Outdoor
0754 873 729
Secretariat
0774 561 216
Departament vanzari
0748 928 270

office@aam-advertising.ro
tina@aam-advertising.ro
laura@aam-advertising.ro

Connect with us