Despre noi

Suntem o agentie de outdoor cu o retea de panouri extinsa la nivel national, specializata si pe constructii de suporturi outdoor de mari dimensiuni, detinem panouri tip ledscreen, toate suporturile insumand un numar de peste 10000 mp definite prin panouri tip backlit, citylight, unipol, mesh, billboard, ledscreen, megaboard, directionale, tranzit.

Infintata ca agentie de outdoor, in anul 2006 intr-o perioada in care exista o inflatie de agentii de publicitate de tot felul, AAM Group si-a dezvoltat rapid, dar bine structurat reteaua de panouri astfel incat la finele anului 2016 se poate lauda cu niste performante greu de egalat cel putin de agentiile Clujene, dar si de agentiile nationale fara capital strain.

Reteaua de panouri este extinsa la nivel national cumuland un total de peste 1600 de fete publicitare administrate de doua birouri unul la Cluj, unde s-au pus bazele societatii si altul mai nou la Suceava unde agentia duce o campanie de investitii in orasele din Moldova, cereriile fiind din ce in ce mai mari in acea zona.

Investitile pe termen lung facute de la infiintare pana la aceasta data se invart in jurul sumei de 1 milion de euro urmand ca in anul viitor acestea sa depaseasca aceasta suma, AAM Group incercand in anul 2017 sa dubleze potentialul pe care il detine acum.

 Dorinta de a indeplini fara gresala orice proiect outdoor, grija fata de fiecare detaliu pentru produsele oferite clientilor nostrii, sunt doar unele din calitatile serviciilor agentiei noastre. 'Doar prin multa munca, intr-o echipa bine consolidata si printr-o imensa daruire pentru ceea ce facem am reusit sa razbatem in aceasta piata sufocata de oferte, astfel incat sa ajungem din urma si chiar sa depasim pe altii plecati de mult la drum - spune Paul Aldea director general.

 

Despre AAM Group

Suntem o agentie de outdoor cu retea de panouri extinsa la nivel national, specializata si pe constructii de suporturi outdoor de mari dimensiuni, detinem panouri tip ledscreen, toate suporturile insumand un numar de peste 10000 mp definite prin panouri tip backlit, citylight, unipol, mesh, billboard, ledscreen, megaboard, directionale, tranzit.

Fiti la curent cu ultimele noutati:

Contacteaza-ne!

Cluj-Napoca, str. Borhanciului nr. 12 B, Corp 1

Outdoor
0754 873 729
Secretariat
0774 561 216
Departament vanzari
0748 928 270

office@aam-advertising.ro
tina@aam-advertising.ro
laura@aam-advertising.ro

Connect with us